Ingrediënten:
- 750 gram Tynjetaler
- 750 gram Kaas van de Boerderij Belegen
- 50 gram boter
- 2 eetlepels bloem
- 600 milliliter droge witte wijn
- 4 eetlepels oude jenever
- Snufje peper
Bereiding
Rasp de Tynjetaler en Kaas van de Boerderij Belegen. Smelt de boter in de fonduepan en roer de bloem erdoor. Laat de bloem een paar minuten op laag vuur garen en roer af en toe. Schenk de wijn erbij en breng het geheel tot bijna aan de kook. Voeg de kaas in delen toe en roer goed totdat alle kaas is opgenomen. Roer de jenever door de fondue. Voeg naar smaak peper toe.
Wist je dat Tynjetaler ook heerlijk is op een kaasplank in combinatie met een lekker biertje?
Wij hebben een lekkere kaasplank samengesteld!
Je kan je kaas ook door de brievenbus laten bezorgen!
Goedkoop verzonden & vacuum verpakt