Beschrijving
Alta Badia kaas
Alta Badia kaas (een Italiaanse bergkaas) is gemaakt van heerlijke en verse koemelk uit de Alpen.
Deze melk wordt uit een aantal lokale melkerijen geselecteerd.
De kaas bergkaas rijpt ongeveer 6 maanden, wat zorgt voor een kaas met een lichtbruine rand die redelijk stevig van textuur is.
De Alta Badia (Italiaanse bergkaas) dankt zijn naam aan een gelijknamig dorpje in Zuid-Tirol en heeft qua smaak
en textuur wel wat weg van de Zwitserse kazen Appenzeller en Gruyère .
Handig om te weten: deze kaas smelt ook erg goed.
Bergkaas en bier
Bergkazen combineren heel goed met bier.
Meestal hebben bergkazen een diepe, vaak pittige smaak die flink wat tegengas kan gebruiken.
Probeer deze bijvoorbeeld eens met een donker bier met een zoete ondertoon.
Verzenden
Bestel je je kaas online bij ons?
Al onze kaas wordt na de online bestelling vers voor je afgesneden en vacuüm verpakt! Hierdoor is de kaas tot wel 8 weken houdbaar.
Daarbij leveren we kaaspapier.
Hierin kun je de kaas bewaren, nadat je het uit de vacuüm verpakking hebt gehaald. Zo blijft hij nog wel 2 weken goed, mits gekoeld.
Online kaas bestellen was nog nooit zo gemakkelijk!
Kaas door de brievenbus!
Wist je dat je een stukje kaas ook makkelijk door de brievenbus kan laten bezorgen met onze brievenbuskaas?