Beschrijving
Roquefort Papillon noir
Roquefort Papillon noir wordt gemaakt van rauwe schapenmelk.
De makers van de kaas kweken de blauwader cultuur “Penicillium Roqueforti” zelf. Dat is uniek!
Na bereiding rijpt de kaas gedurende 6 maanden in de grotten van Combalou.
Deze kaas wordt ook wel de koning onder de blauwaderkazen genoemd.
De smaak is herkenbaar die smelt op de tong.
Wil je meer weten over blauwaderkazen, dan lees je dat hier.
Verzenden
Bestel je je kaas online bij ons?
Al onze kaas wordt na de online bestelling vers voor je afgesneden en vacuüm verpakt! Hierdoor is de kaas tot wel 8 weken houdbaar.
Daarbij leveren we kaaspapier.
Hierin kun je de kaas bewaren, nadat je het uit de vacuüm verpakking hebt gehaald. Zo blijft hij nog wel 2 weken goed, mits gekoeld.
Online kaas bestellen was nog nooit zo gemakkelijk!
Kaas door de brievenbus!
Wist je dat je een stukje kaas ook makkelijk door de brievenbus kan laten bezorgen met onze brievenbuskaas?
-speciaal verzendtarief (+€1,50) i.v.m. gekoeld verzenden (of je haalt het op bij Marcel’s Kaaskraam)